Peserta Latihan Kemahiran Empower ECER Iftar bersama warga UMP - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Hampir 100 orang peserta latihan Empower ECER hadir dalam Majlis Iftar yang dianjurkan Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Majlis Pembangunan Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECERDC) bertempat di Kompleks Perkhidmatan Siswa UMP PEkan pada 7 Julai 2015 yang lalu.