UMP raih dua pingat Projek Kesukarelaan Terbaik VCORE - Mohd Raizalhilmy, Mohd Rais; Azlina, Abd. Mubin (Penerbit UMP, 2015)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya meraih dua pingat bagi projek kesukarelaan terbaik pada Seminar Perkongsian Projek Kesukarelaan dan Program Tanggungjawab Sosial Universiti 2015 (VCORE) yang berlangsung pada di Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), Kangar, Perlis pada 22 Ogos 2015 yang lalu.