Kursus Masakan Empower Mahkota bantu belia dan ibu tunggal - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Seramai 25 peserta yang merupakan kumpulan ketiga sejak diperkenalkan dua tahun lalu menyertai Kursus Masakan Menu 1Malaysia Program Empower Mahkota anjuran Majlis Pembangunan Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECERDC) dengan kerjasama Universiti Malaysia Pahang (UMP) pada 22 Ogos 2015 yang lalu di Kolej Komuniti, Kuantan.