Kolaborasi industri-akademia jalin hubungan baik - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Dalam usaha menjalinkan hubungan baik dengan pengamal industri di negeri ini, Jabatan Jaringan Industri dan Kemasyarakatan (JJIM), Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Forum Industry Academia Collaborative (IACF) 2015 yang berlangsung di Dewan Astaka UMP Kampus Gambang pada 6 Ogos 2015 yang lalu.