UMP jalin kerjasama dengan Bosch tawar biasiswa dan latihan industri - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Syarikat Bosch (Malysia) yang merupakan pengeluar global teknologi dan perkhidmatan mengumumkan kerjasama dengan Universiti Malaysia Pahang (UMP) bagi menawarkan biasiswa dan latihan industri dalam bidang mekatronik dan automotif dalam melahirkan pelajar yang berkemahiran dan mempunyai nilai tambah.