Bengkel Penulisan dan Penyediaan Modul Pengajaran tarik minat pensyarah menulis - Shalfarina, Shahriman (Penerbit UMP, 2015)
Seramai 30 pensyarah dari pelbagai fakulti di Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Bengkel Penulisan dan Penyediaan Modul Pengajaran anjuran Penerbit UMP pada 24 Ogos 2015 yang lalu.