Weerana a/p Eh Kan menang Anugerah Emas Thesis dalam Sambutan Hari Air Sedunia 2015 - Ruzinah, Isha (Penerbit UMP, 2015)
Sambutan Hari Air Sedunia 2015 peringkat kebangsaan anjuran UNESCO-IHP Malaysia bersama Jabatan Pengairan dan Saliran (JPS) dan UNESCO Humid Tropics Center Kuala Lumpur telah diadakan di Auditorium JPS Ampang pada 12 Mei 2015 yang lalu.