Pencapaian UMP dalam P&P diiktiraf - Juliana, Mohd Ali (Penerbit UMP, 2015)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) meraih satu pingat emas dan dua pingat gangsa dalam Innovative Practices In Higher Education Expo 2015 (1-PHEX) yang berlangsung di Dewan Besar Tan Sri Ainuddin, Universiti Teknologi Malaysia (UTM), Kuala Lumpur pada 6 Ogos 2015 yang lalu.