Program Teknologi Kejuruteraan (Pengurusan Infrastruktur) bakal diiktiraf antarabangsa - Nurhidayah, Azmy (Penerbit UMP, 2015)
Panel Penilai Luar dari Purdue Polytechnic Institute, Profesor Dr. Robert F. Cox berpuas hati dan memberikan maklum balas positif terhadap penilaian Program Teknologi Kejuruteraan (Pengurusan Infrastruktur) sempena lawatan beliau di Universiti Malaysia Pahang (UMP) pada 7 Ogos 2015 yang lalu.