Kolokium P&P kongsi kepakaran lahirkan graduan seimbang dan holistik - Juliana, Mohd Ali (Penerbit UMP, 2015)
Pusat Inovasi & Daya Saing Akademik (CAIC) Jabatan Hal Ehwal Akademik & Antarabangsa (JHEAA), Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Kolokium Pengajaran & Pembelajran bertemakan Towards Producing Holistic, Entrepreneurial and Balanced Graduates bertempat di Dewan Astaka UMP Kampus Gambang pada 18 Ogos 2015 yang lalu.