25 hasil kajian dibentangkan dalam Persidangan Antarabangsa ICoGOIA - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Fakulti Pengurusan Industri (FIM) Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Fakulti Pengurusan Teknologi dan Perniagaan Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) menganjurkan persidangan antarabangsa International Conference on Global Optimization and Its Applications (ICoGOIA) 2015 yang berlangsung di Dewan Tun Fatimah, UMP Kampus Gambang pada 10 Ogos 2015 yang lalu.