Penerbit dan FKM anjur Bengkel Penilaian Jurnal Scopus UMP - Shalfarina, Shahriman (Penerbit UMP, 2015)
Sebanyak 100 kertas artikel berjaya dinilai oleh editorial, International Journal of Automotive and Mechanical Engineering (IJAME) dan Journal of Mechanical Engineering and Sciences (JMES) dalam Bengkel Penilaian Jurnal SCOPUS Universiti Malaysia Pahang (UMP), di Suria Cherating Beach Resort, Kuantan pada 11 sehingga 13 Ogos 2015 yang lalu.