FTeK berjaya anjur persidangan ETIC - Mohd Akmal, Azhar (Penerbit UMP, 2015)
Fakulti Teknologi Kejuruteraan (FTeK), Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya menganjurkan persidangan Engineering Technology International Conference (ETIC 2015) buat julung-julung kalinya di Hotel Wina Holiday Villa, Kuta, Bali, Indonesia pada 24 Ogos 2015 yang lalu.