Naib Canselor UMP terima Anugerah Kepimpinan Pendidikan - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP) Profesor Dato' Dr. Daing Nasir Ibrahim menerima Anugerah Kepimpinan Pendidikan dalam Majlis Penganugerahan Kecemerlangan Pendidikan Asia Ke-6 yang berlangsung pada 12 Ogos 2015 yang lalu di Pan Pacific, Marina Square, Singapura.