Profesor Dato' Dr. Daing Nasir dilantik semula NC UMP - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Profesor Dato' Dr. Daing Nasir Ibrahim dilantik semula sebagai Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP) untuk tempoh dua tahun berkuat kuasa 16 Mei 2015 sehingga 15 Mei 2017.