Menteri Pendidikan Tinggi bangga dengan program Kejuruteraan Jerman UMP - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Menteri Pendidikan Tinggi, Dato' Seri Idris Jusoh berbangga dengan keupayaan Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang dapat menjalinkan kerjasama dengan pihak Jerman terutamanya dalam melaksanakan program Dwi-Ijazah UMP-HsKA yang kini masuk tahun keempat.