Larian amal kumpul dana RMl0,000 - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
KUANTAN - Larian Amal Universili Malaysia Pahang (UMP) Splash Run '16 anjuran Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (JHEPA) yang disertai lebih 1,000 peserta terdiri daripada mahasiswa, bad.an korporat dan komunili setempat, berjaya mengumpul dana berjurnlah RMl0,000.