11 pelajar UMP terima biasiswa MyGift RM400,000 - UMP, LIB (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Kuala Lumpur: Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengumpul dana kira-kira RM13 juta menerusi Inisiatif MyGift sejak ia diperkenalkan tahun lalu.