MyGift UMP dilancar di ibu negara hari ini - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Kuantan- Program MyGift yang diperkenalkan Universiti Malaysia Pahang (UMP) sebagai inisiatif saluran sumbangan endowmen universiti Malaysia Pahang sebagai inisiatif endowmen universiti berkenaan bagi tujuan tajaan pelajaran dan penyediaan kemudahan prasarana kepada penuntut akan dilancarkan di ibu negara, esok.