UMP lancar Inisiatif MyGift - UMP, LIB (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Kuantan: Universiti Malaysia Pahang (UMP) melancarkan lnisiatif MyGift merangkumi 10 jenis tabung dan endowmen bagi tajaan biasiswa, kebajikan dan penyediaan kemudahan prasarana kepada pelajar.