Pembelajaran UMP bukan sekadar di dalam dewan kuliah; Nor Saiful Basri - Nor Saiful, Basri (Penerbit UMP, 2015)
Menyifatkan pilihan yang bijak telah dibuat untuk melanjutkan pengajian di Universiti Malaysia Pahang (UMP) apabila ilmu dan pengalaman yang diperolehi ini sangat berguna untuk dipraktikkan dalam dunia pekerjaan yang diceburinya pada hari ini.