Fiqh Kosmos: Hubungan Jasad Samawi Dengan ‘Ibadah - Ahmad Irfan, Ikmal Hisham (2016)
Kosmos merupakan salah satu tanda kebesaran Allah. Ciptaan yang hebat ini mempunyai kaitan yang hebat dengan urusan kehidupan manusia, termasuklah di dalam urusan ibadah. Kajian ini merupakan satu usaha untuk menghimpunkan asas perkaitan antara fiqh kosmos dan kaitannya dengan ibadah.