Jom Baca 10 Minit dapat sambutan warga UMP - Nazatul Shima, Baroji (Penerbit UMP, 2015)
Perpustakaan Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Perpustakaan Awam Pahang (PPAP) rmelancarkan pogram Jom Baca Bersama Untuk 10 Minit bersempena dengan Sambutan Hari Buku dan Hakcipta Sedunia anjuran Perpustakaan Awam Se-Malaysia yang disambut di seluruh negara pada 23 April 2015 yang lalu.