Perpustakaan UMP anjur NCOAL - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Seramai 70 peserta dari Perpustakaan awam dan swasta yang menyertai Persidangan Kebangsaan Perpustakaan Akademik (NCOAL) 2015 selama dua hari bertempat di Hotel MS Garden, Kuantan pada 17 Mac 2015 yang lalu.