UMP pilih peserta bagi Pendakian Merdeka Kinabalu UMP 2015 - Nor Adzizi, Najiruddin (Penerbit UMP, 2015)
Pusat Sukan Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Jabatan Hal Ehwal Pelajar & Alumni (JHEPA) mengadakan sesi pemilihan peserta peringkat ketiga yang diadakan di Gunung Brinchang, Cameron Highland, Pahang pada 12 April 2015 barubaru ini sebagai persiapan bagi projek menjayakan Pendakian Merdeka Kinabalu UMP 2015.