Mahasiswa UMP jayakan Kem Interaksi Pemimpin Muda - Mohamad Aizat, Zaki (Penerbit UMP, 2015)
100 pemimpin pelajar dari Sekolah Kebangsaan (SK) Keratong 1 dekat sini telah berjaya mengharungi cabaran modul latihan Kem Interaksi Pemimpin Muda (IN-TEAM) kelolaan Kelab In-Smartive Universiti Malaysia Pahang (UMP) selama tiga hari mulai 8 Februari 2015 yang lalu di Bandar Tun Razak Rompin, Pahang.