Kumpulan Dikir Barat Warisan Sri Pujangga ukir nama - Badrul Naim, Abidin (Penerbit UMP, 2015)
Kumpulan Dikir Barat Warisan Sri Pujangga Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya mendapat tempat ketiga dengan membawa pulang wang tunai RM3,000 dalam pertandingan Dikir Barat Terbuka Peringkat Kebangsaan yang dianjurkan oleh Perbadanan Kemajuan Kraftangan Malaysia bertempat di Kompleks Kraf Jalan Conlay Kuala Lumpur pada 4 April 2015 yang lalu.