50 fasilitator curah bakti di Kuala Berang - Asraf, Ahmad; Nor 'Aisyatul Sakinah, Baharudin (Penerbit UMP, 2015)
50 fasilitator mahasiswa dari Kelab In-Smartive, Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengadakan program gerak sukarelawan serentak melibatkan dua sekolah iaitu SMK Menerong dan SK FELDA Mengkawang, Kuala Berang, Terengganu pada 12 April 2015 yang lalu.