Mahasiswa bimbing pemimpin pelajar - Nor 'Aisyatul Sakinah, Baharudin (Penerbit UMP, 2015)
31 orang fasilitator mahasiswa daripada Kelab In-Smartive Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya memberikan semangat baharu kepada 100 pemimpin pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Padang Tengku, Kuala Lipis dalam Kem Interaksi Pemimpin Muda (In-Team) pada 8 Mac 2015 yang lalu.