600 sertai Larian Amal Penyayang 2.0 - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Lebih 600 peserta dalam kalangan mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) bersama-sama dengan anak-anak yatim mengambil bahagian dalam program Larian Amal Penyayang 2.0 di sekitar kampus UMP Kampus Pekan pada 18 April 2015 yang lalu.