Baraqah Beggers raih kemenangan - Noor Afiza, Mohd. Asmi (Penerbit UMP, 2015)
Kumpulan nasyid Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang dikenali dengan nama Baraqah Beggers terus meraih kemenangan apabila dinobarkan tempat kedua dalam Pertandingan Nasyid antara Institusi Pendidikan Tinggi (IPT) Daerah Kuantan 2015 yang berlangsung di Politeknik Sultan Haji Ahmad Shah (POLISAS) Kuantan pada 7 Mac 2015 yang lalu.