Kelab In-Smartive UMP bimbing calon UPSR SK Wira - Asraf, Ahmad; Nor 'Aisyatul Sakinah, Baharudin (Penerbit UMP, 2015)
41 orang fasilitator mahasiswa daripada Kelab In-Smartive Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjayakan Kem Pemantapan Jati Diri & Kerohanian kelolaan Sekolah Kebangsaan (SK) Wira Panching melibatkan 180 calon Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) pada 13 Mac 2015 yang lalu.