MLCC anjur Pertandingan Bertutur Bahasa Mandarin - Yong, Ying Mei (Penerbit UMP, 2015)
28 orang peserta telah mengambil bahagian dalam Pertandingan Bertutur Bahasa Mandarin anjuran Mandarin Language and Culture Centre (MLCC), Kelab Bahasa Mandarin dan Pusat Bahasa Moden & Sains Kemanusiaan (PBMSK) di Teater Mini UMP Kampus Gambang pada 15 April 2015 yang lalu.