UMP anjur Dialog Perundangan Amalan Sihir - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) menganjurkan dialog berkaitan Perundangan Amalan Sihir.