60 peserta kayuhan berbasikal berkunjung ke UMP Kampus Pekan - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima kunjungan seramai 60 pelajar daripada SMK Tengku Abdullah Pekan dan warga kerja Perpustakaan Awam Daerah (PAD) Pekan yang hadir dengan berbasikal yang berkayuh sejauh 20 km dari PAD Pekan menuju ke UMP Kampus Pekan pada 30 Mac 2015 yang lalu.