Warga UMP sambut Maulidur Rasul - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Hampir seribu warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) berarak berselawat memuji keperibadian Rasullullah S.A.W sempena sambutan Majlis Maulidur Rasul tahun 1436H bertempat di UMP Kampus Gambang pada 21 Januari 2015 yang lalu.