Khidmat masyarakat PTMK bantu pembelajaran Kelas KAFA - Raja Allen Jordan Izzuddin Shah, Raja Baharudin (Penerbit UMP, 2015)
Staf Pusat Teknologi Maklumat & Komunikasi (PTMK) Universiti Malaysia Pahang (UMP) bergabung tenaga dengan penduduk Taman Seri Mahkota menjayakan aktiviti khidmat masyarakat di perkampungan taman tersebut pada 10 April 2015 yang lalu.