UMP, RTM Pahang bertemu komuniti Sungai Koyan dalam program Kembara - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
60 dalam kalangan mahasiswa Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) dan warga kerja Universiti Malaysia Pahang (UMP) daripada Pejabat Naib Canselor dan Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni serta kakitangan Radio Televisyen Malaysia (RTM) Pahang bertemu komuniti Felda Sungai Koyan 1, 2 dan 3 bagi menjayakan Program Kembara PahangFM bersama UMP yang berlangsung selama tiga hari mulai 29 Mac 2015 yang lalu.