PPTI serah sumbangan pascabanjir sempena Kempen 1 Makmum, 1 Sejadah - Juliana, Mohd Ali (Penerbit UMP, 2015)
Menyedari tanggungjawab sosial sebagai warga Malaysia yang prihatin, Persatuan Pegawai Tadbir & Ikhtisas (PPTI) Universiti Malaysia Pahang (UMP) pada 7 April 2014 yang lalu telah melancarkan kempen ‘1 Makmum, 1 Sejadah’ dalam usaha membantu mangsa-mangsa banjir yang melanda beberapa negeri di Pantai Timur khususnya di negeri Pahang.