UMP agih sumbangan mangsa banjir Perkampungan Bukit Rangin - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Misi kesukarelawanan Universiti Malaysia Pahang (UMP) diteruskan dengan mengagihkan bantuan kepada 130 penduduk di perkampungan Bukit Rangin yang teruk dilanda banjir pada 3 Januari 2015 yang lalu.