UMP hulur sumbangan bantu mangsa banjir dalam kalangan pengamal media - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
25 orang dalam kalangan pengamal media yang merupakan mangsa banjir dari daerah Kuantan, Maran, Temerloh dan Pekan menerima sumbangan bantuan kelengkapan pembersihan, selimut dan bekalan makanan sumbangan Universiti Malaysia Pahang (UMP). Program yang berlangsung di Dewan Serba guna Radio Televisyen Malaysia (RTM) Pahang itu telah diadakan pada 28 Januari 2015 yang lalu.