Sukarelawan UMP dan IKWAM serah sumbangan kepada mangsa banjir - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
50 sukarelawan Universiti Malaysia Pahang (UMP) termasuk dari Persatuan Wanita UMP (Matahari) dan Institut Kemajuan Wanita Malaysia (IKWAM) menyerahkan sumbangan bantuan banjir berbentuk 500 set tilam, bantal dan selimut dalam kalangan mangsa banjir sekitar Lepar, Permatang Badak dan Bukit Rangin.