Alumni UMP turun padang bantu mangsa banjir Temerloh - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
12 orang dalam kalangan alumni UMP menyertai program kesukarelawanan bagi membantu mangsa banjir di sekitar Kampung Liut dan Sekolah Kebangsaan Guai Temerloh.