Mahasiswa UMP curah bakti bersama masyarakat Laos dan Thailand - Abdul Rahman, Ahmad (Penerbit UMP, 2015)
18 orang mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) dapat mencurahkan bakti dan menjalankan kerja khidmat komuniti dengan membina kemudahan dan fasiliti di masjid di daerah Nong Khai, Thailand dan Vientiane Laos dalam Misi Kemanusiaan Loas-Thailand 2015 selama seminggu mulai 3 Mac 2015 yang lalu.