40 mahasiswa pelajari budaya Nusantara - Noor Afiza, Mohd. Asmi (Penerbit UMP, 2015)
Seramai 40 orang mahasiswa bersama dua orang pegawai pengiring mengikuti Program Antarabangsa Pelajar: Perkongsian Akademik dan Sosiobudaya di Yogyakarta, Indonesia anjuran Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni UMP pada 20 Februari 2015 yang lalu.