UMP raih anugerah dan 9 pingat dalam MTE - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) meraih satu pingat emas, enam perak dan dua gangsa pada pameran Malaysia Technology Expo 2015 (MTE) yang berlangsung di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur pada 14 Februari 2015 yang lalu.