80 calon menang tanpa bertanding - Nor Azma, Laila (Berita Harian Sdn. Bhd., 2016)
Pemilihan Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) di empat universiti awam (UA) bagi sesi 2016/2017 yang diadakan semalam, berlangsung dalam suasana harmoni tanpa sebarang kejadian tidak diingini.