UMP tak sekat - Ainal Marhaton, Abd Ghani (The New Straits Times Press, 2016)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) tetap memberi peluang kepada pelajamya yang juga pesakit asma kronik, Juliza Ameruddin, 31, untuk menyambung pengajiannya yang tertangguh sejak enam tahun lalu.