UMP Splash Run 2016 kumpul RM10,000 - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
KUANTAN- Sebanyak RM10,000 berjaya dikumpul sempena larian amal Universiti Malaysia Pahang (UMP) Splash Run 2016 anjuran Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (JHEPA) yang diadakan di UMP kampus Gambang di sini, Sabtu lalu.