Pesilat Cina curi tumpuan - Firdaus, Hashim (The New Straits Times Press, 2016)
Batu Pahat: Kejohanan Pencak Silat Antarabangsa Piala Timbalan Perdana Menteri terus mencuri tumpuan di hari kedua apabila menyaksikan beberapa pesilat berbangsa Cina mula menunjukkan taring mereka di Square One Shopping Mall, di sini semalam.